Drop je idee in de High Five bus

Zie jij het Ternat van de toekomst al helemaal voor je? Heb je suggesties over hoe we onze gemeente nog meer kunnen laten bruisen? Of zit je gewoon met een gewaagd idee waarmee we Ternat nog beter op de kaart kunnen zetten… Blijf er niet mee zitten, maar drop je idee in een High Five bus.

High Five wil mensen in beweging zetten. En er beweegt ook al wat. Maar dat is niet genoeg. Heb je net als wij het gevoel dat er veel meer uit Ternat te halen valt dan vandaag het geval is? Laat dan van je horen.

Binnenkort zal je verspreid over de hele gemeente de sticker van High Five terugvinden op brievenbussen. Voor jou een teken dat je op die plek je wildste ideeën en suggesties voor onze gemeente kwijt kan. De sticker betekent ook dat je op die plek een gelijkgestemde ziel kan terugvinden die net als jij het beste voor heeft met onze gemeente.
Niemand thuis? Sluitingsdag? Geen nood: laat je ideeën en contactgegevens achter in de bus. Je kan ervan op aan dat elk idee en elke suggestie ter harte wordt genomen.

Ga het gesprek aan, open een discussie... Maar vooral: voel dat er iets leeft in Ternat, dat er verandering op til is én dat jij er deel kan van uitmaken!