woensdag op vrijdag

Een warme zomeravond leek ons het gepaste moment om de drie laatste thema’s uit de top-10 op High Five los te laten. Vrijdagavond verzamelden we in WZC Kappeleveld en gingen we met een kleine maar ijverige groep aan de slag. We smeten duurzaamheid, diversiteit en communicatie op tafel en onderzochten hoe dit beter kan in Ternat.

Deze keer zijn Welzijn en Zorg expliciet aan zet. Thema’s die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en waar menigeen ongetwijfeld al eens mee in contact is gekomen.

Ondanks de zeer zwoele temperaturen die Ternat treffen deze dagen, kwamen er toch behoorlijk wat nieuwsgierigen opdagen om mee te denken en te debateren over de uitbreiding van The Leaf.

achtste woensdag - fotoverslag
U was geweldig tijdens de tafelsessies over de uitbreiding van The Leaf tijdens de achtste Woensdag van Ternat.

Dus daarom staat er een pomp aan Bakkerij Heidi

Uitbreiding The Leaf

The leaf, wat is het en waar gaat het naartoe? Wat kan de gemeente bepalen en wat niet? Wat kunnen wij doen als burger? Een boeiende discussie… Misschien komen we samen tot oplossingen!

U was geweldig tijdens de tafelsessies over Ondernemen tijdens de zevende Woensdag van Ternat.

Naar aanleiding van het recent gewijzigde parkeerbeleid in Ternat voelden we onze burgemeester aan de tand. Bijgevoegd een kort interview over het onderwerp.

De conclusies van de gesprekken tijdens de zesde Woensdag over "Leren & Ontwikkelen"